UŞAK / MERKEZ - Ganime Özadam İlkokulu

Ganime Özadam İlkokulu

ATATÜRK MAHALLESİ SEMA SOKAK NO4 64300 MERKEZ/UŞAK
Vizyon
İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak, girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım.
Misyon
Her Türk çocuğuna, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak, milli ahlak anlayışına uygun olarak çağın teknolojik gereklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.
Başarılar
Okulumuz belirli aralıklarla Sportif faaliyetlerde; Halk oyunlarında il birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü. Hentbolda il kinciliği ve üçüncülüğü. Atletizmde ferdi il birinciliği almıştır.Son olarak 2019 Geleneksel çocuk Oyunları 1. sınıflar il birinciliğini almıştır.
Doğalgaz-Kaloriferli
Ulaşım
Esentepe Münübüslerine bindiğinizde Toprak Mahsulleri Ofisinden yaklaşık 150 m sonra Fevzi Çakmak Camii´ne varmadan indiğinizde solda okul binamız görebilirsiniz.
Atatürk Mahallesi Sema Sokak No:4 Merkez / UŞAK
İlimiz merkezine uzaklık yaklaşık 1400m dir
Proje Çalışmaları
Beslenme Dostu Okul Projesi ve 3 adet eğitimde İyi örnekler Projesi devam etmektedir.