UŞAK / MERKEZ - Ganime Özadam İlkokulu

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Okulumuzda  yaptığımız söz varlığının zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.Okulumuzda günün anlam ve önemi ile ilgili tören yapıldı.Öğretmenler Günü ile ilğili okulumuzda düzenlenen resim.şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.